Kassör sökes

Svenska Prematurförbundet söker ny kassör!

Vill du få erfarenhet av styrelsearbete, en värdefull merit, ta stort ansvar och jobba tillsammans med andra engagerade människor? I så fall är du välkommen att bli vår nya kassör.

Svenska Prematurförbundet är en ideell förening som arbetar för att stärka de för tidigt födda barnens röst i samhället genom information, opinionsbildning och föräldrastöd.

Som kassör sitter du i styrelsen för Svenska Prematurförbundet och ansvarar för bokföring, fakturahantering och föreningens budget. Du har det övergripande ansvaret för föreningens ekonomi men får så klart stöd och hjälp av resten av styrelsen. Arbetet beräknas ta ca 10 timmar per månad och är helt ideellt.

Det är en fördel om du har någon form av utbildning inom ekonomi och/eller erfarenhet av liknande uppdrag.

Skicka din ansökan snarast till kansliet@prematurforbundet.se