Registeransvarig sökes

Svenska Prematurförbundet söker ny registeransvarig!

Vill du få en värdefull merit, ta stort ansvar och jobba tillsammans med andra engagerade människor? I så fall är du välkommen att bli vår nya registeransvarig.

Svenska Prematurförbundet är en ideell förening som arbetar för att stärka de för tidigt födda barnens röst i samhället genom information, opinionsbildning och föräldrastöd.

Som registeransvarig har du det övergripande ansvaret för Prematurförbundets medlemsregister. Du är även kontaktperson till Föreningshuset som tillhandahåller registerlösningen. Uppdraget innebär ett nära samarbete med Prematuförbundets kassör och våra lokalföreningar. Arbetet beräknas ta ca 10 timmar per månad och är helt ideellt.

Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande uppgifter men det viktigaste är att du är noggrann och engagerad.

Skicka din ansökan snarast till kansliet@prematurforbundet.se