5/12-18 Föräldraträff och Prematurträff | Stockholm/Södertälje

Hej!
Nu är det tid för en föräldraträff och en prematurträff!

Föräldraträffen vänder sig till dig som är förälder till ett prematurfött barn, och prematurträffen till dig som är prematurfödd. Vi träffas på samma plats och samma tid denna gång, men sitter avskilt från varandra.

Om föräldraträffen;
Alla bär vi på saker vi varit med om. Vi som har fått barn för tidigt kommer alltid att bära med oss den resan och dom upplevelserna. Ibland kan det vara skönt att få dela på det man bär omkring på- vi kallar det för föräldraträffar. Möt andra föräldrar som förstår innebörden av att föda för tidigt och vad det kan innebära både under neotiden och efter hemkomst, samtala om allt från syrgas till vart du hittar kläder som passar.

Vi möts, fikar/äter och pratar i en avslappnad miljö.
Anmäl dig genom att maila till jennie.hedlund@prematur.nu.

Om prematurträffen;
Det är ett tillfälle för prematurfödda i alla åldrar att hitta på något kul, prata, knyta kontakter, byta erfarenheter och funderingar. Vi anpassar oss efter olika behov, och förutsättningar för att ge alla som vill chansen att delta. Alla är välkomna!

Vid träffen 5/12 ses vi på samma plats som föräldraträffen hålls vid, men sitter avskilt ifrån varandra. Rekommenderas att du som deltar är +12 år och kan tänka dig fika utan att en förälder sitter vid samma bord. Kan du inte delta på plats får du gärna hänga med och Skype-fika!
Anmäl dig till Theres Belt, theres_belt@msn.com.

Vart, när hur?

Datum: 5 december
Tid: 18.30
Plats: I Södertälje. Återkommer om plats. Ge gärna förslag på plats i din anmälan!

Vill du komma men inte kan- gör en intresseanmälan för framtida träffar!
Mail: Info@prematur.nu


Epost: info@prematur.nu

Följ oss på,
Facebook: Prematurföreningen Stockholm
Instagram: Prematurföreningen_Stockholm
Twitter: @PrematurSTHLM


Publicerat

i

av