26/11 Julklappsinslagning | Stockholm

Hej Allesammans!
Äntligen är det dags för att slå in julklappar! Söndagen den 26 november slår vi in julklappar till alla barn som vårdas på neonatalavdelningarna i Stockholm under jul. Kom och hjälp oss!
Vi kommer vara i lekterapins lokaler på Sachsskas Barnsjukhus (Södersjukhuset) där alla barn kan leka under tiden som vi slår in julklapparna! Vi bjuder på fika och självklart, trevligt prat!
Lekterapin finns på 0-plan i korridoren mellan A- och B-hissarna, Sachsska barnsjukhuset.
Datum: Söndagen, 26 November 2017
Tid: kl 14:00 – 16:00
Plats: Lekterapin, Sachsska barnsjukhuset
Sista dag för anmälan: 20 november.
Kontaktperson för anmälan och frågor, Theres Belt
Mail: anmalan@prematur.nu
Anmäl deltagande senast måndagen  den 20 November, så vi hinner ordna med fikat. Vi behöver veta hur många vuxna, och hur många barn som kommer samt om det förekommer allergier eller annat som kan vara viktigt för oss att veta om i förväg.
Du behöver inte vara medlem för att delta, alla är välkomna!
Hoppas vi ses :-)
En fråga vi fått många gånger tidigare år är om man kan köpa med sig nallar till inslagningen, och det kan man inte. Tanken gör oss otroligt glada men vi vill vara helt säkra på att det kommer finnas julklappar till alla barn som ligger inne under jul och köper därför in alla innan inslagningen.
Det du däremot kan göra är att skänka en slant som vi öronmärker till julklappsinköpet, om du vill, skulle det bli pengar över ser vi till att göra något extra på neo. Vill du så ordnar vi gärna ett gåvobevis, perfekt julklapp till den som redan har allt! Vi anpassar texten efter dina önskemål.
Utan gåvobevis; PG 434 43 34-0
Märk med ordet ”JUL”
Med gåvobevis; maila produkter@prematur.nu

Epost: info@prematur.nu
Följ oss på,
Facebook: 
Prematurföreningen Stockholm
Instagram: Prematurföreningen_Stockholm
Twitter: @PrematurSTHLM


Publicerat

i

av

Etiketter: