Picknick i Hagaparken 2017 | Stockholm

Picknick i Hagaparken
Välkommen till Prematurföreningen Stockholms traditionella picknick!

Söndagen 10 september kl. 13.00 träffas vi i Hagaparkens södra del, nära tennisbanorna, på den stora gräsplanen. Styrelsen hänger upp balonger och säller upp en strandflagga med föreningens logga (röd hand på vit bakgrund) så ni hittar.

Vi passar på att knyta nya kontakter eller återfinner en ”kuvösgranne” och får förhoppningsvis en givande och trevlig eftermiddag. Eftermiddagen avslutas med fiskdamm för alla barn! Alla tar med sig egen picknickkorg med det ni vill äta och dricka.

Vi vet att flera har varit intresserade av att komma på våra styrelsemöten men har haft svårt att få ihop det med barnvakt, vardagspusslet, osv. Om du vill delta på nästa möte är du varmt välkommen till Hagaparken, vi har mötet innan picknicken och börjar vid 12:00.

Anmäl dig senast onsdagen 6 september till: anmalan@prematur.nu
Meddela hur många barn och vuxna som kommer samt om det . Om du vill delta vid styrelsemötet, meddela det i anmälan så vi kan skicka ut dagordning.

Hur hittar jag till Hagaparken?
Flera bussar stannar vid Haga Södra. Andra busslinjer går till Karolinska Sjukhuset eller Norrtull då har man ca 5 minuters gångväg till Hagaparken. Parkeringsplatser finns vid Karolinska, Hagaterminalen och några få vid tennisbanorna. Har ni gått vilse? Ring Theres: 073660546

Hoppas vi ses!


Datum: Söndagen 10 September 2017
Tid: Styrelsemöte 12:00, Picknick från 13:00 (sluttiden är bara ett förslag, ni stannar så länge som ni vill.)
Plats: Hagaparken, södra sidan.
Anmäl dig senast: Onsdagen 6 september till Epost: anmalan@prematur.nu Meddela: Antal barn och vuxna som kommer.


 Epost: info@prematur.nu
Följ oss på,
Facebook: Prematurföreningen Stockholm
Instagram: Prematurföreningen_Stockholm
Twitter: @PrematurSTHLM


Publicerat

i

av