28/02-18 Ryggsäcksträff och Prematurträff | Södertälje

Hej!
Nu är det tid för ännu ett par ryggsäcksträffar och prematurträffar!

Ryggsäcksträffen vänder sig till dig som är förälder till ett prematurfött barn, och prematurträffen till dig som är prematurfödd. Vi träffas på samma plats och samma tid denna gång, men sitter avskillt från varandra.

Om ryggsäcksträffen;
Alla bär vi på saker vi varit med om. Vi som har fått barn för tidigt kommer alltid att bära med oss den resan och dom upplevelserna, som i en ryggsäck. Ibland kan det vara skönt att få dela på det man bär omkring på- vi kallar det för ryggsäcksträffar. Möt andra föräldrar som förstår innebörden av att föda för tidigt och vad det kan innebära både under neotiden och efter hemkomst, samtala om allt från syrgas till vart du hittar kläder som passar.

Vi möts, fikar/äter och pratar i en avslappnad miljö.
Anmäl dig genom att maila till jennie.nilsson@prematur.nu. Meddela vilken eller vilka tillfällen du vill komma på.

Om prematurträffen;
Det är ett tillfälle för prematurfödda i alla åldrar att hitta på något kul, prata, knyta kontakter, byta erfarenheter och funderingar. Vi anpassar oss efter olika behov, och förutsättningar för att ge alla som vill chansen att delta. Alla är välkomna!

Aktiviteterna varierar beroende på åldern på de som vill komma, önskemål och årstid. Vid dessa träffar ses vi på samma cafe som ryggsäcksträffen hålls vid, men sitter avskilt från föräldraträffen. Rekommenderas att du som deltar är +12 år och kan tänka dig fika utan att en förälder sitter vid samma bord. Kan du inte delta på plats får du gärna hänga med och Skype-fika!

Anmäl dig till Theres Belt, theres_belt@msn.com. Meddela vilken eller vilka tillfällen du vill komma på.

Vart, när hur?
Datum: 28 Februari
Tid: 18:30
Plats: Café Tratten, Storgatan 21, Södertälje

Datum: 12 April
TID: 18:30
Plats: Café Tratten, Storgatan 21, Södertälje

Vi planerar även en träff i Stockholm men har ännu ej datum/plats fastställt.

Vill du komma men kan inte- gör en intresseanmälan för framtida träffar!
Mail: Info@prematur.nu


Publicerat

i

av